BİLGİ FORMU

Sorularınız için: +90 212 674 60 20

TALAŞLI İMALATA
DAİR HERŞEY

İşinize ve günümüz teknolojilerine uygun ürün yelpazemizde yer alan CNC İşleme Merkezlerimiz , Tornalarimiz ,Universal modellerimiz için ; CNC 'ye dair SERVİS, BAKIM, EĞİTİM ve CNC OPERATÖR ihtiyaçlarınız ile ilgili her türlü talebiniz için ilgili formu doldurabilir ya da iletişim bilgilerimizden tarafımıza ulaşabilirsiniz.

HER MARKAYI
KİRALIYORUZ

Siz yatırım yapmak istediğiniz herhangi bir CNC markasını ve modelini belirleyin , biz sizin için kiralayalım.
Yatırım yapmayı plandığınız marka Tezmaksan markalarından biri olmasada siz ilgilendiğiniz model ve markayı seçin biz kiralayalım. Teklif formunun açıklama kısmına ilgilendiğiniz marka ve modeli yazın , arkadaşlarımız sizinle irtibata geçerek ilgilendiğiniz markaya dair kiralama planlarını size iletiyor olacaklar.

İMALATTA
DİJİTAL ÇÖZÜMLER

Değişen pazar yapısında rekabetçiliğin korunabilmesi, ihracatın artması için bugün dünya da kullanılan otomasyon, yapay zekâ, veri analizleri ile üretim tesislerinde, yönetim, ölçüm, takip tasarım ve müşteri ilişkileri yöntemlerinin etkin kullanılması gerekir. Tezmaksan AR-GE ekibi olarak , Talaşlı imalat sanayinin bu konularda dijitalleşmesi , dijital platormlara taşınması için çalıştığımız alanlar ;
KAPASİTEMATİK , Takım Ömrü Yönetimi , Robotlu Otomasyon Çözümleri , Titreşim(TAP) Testi , WATTPILOTE, MACRO Program Çalışmaları

ROBOTLU OTOMASYON
ÇÖZÜMLERİ

Endüstri 4.0 un getirdiği yeni işletme yönetim sistemleri sanayi tesisleri için olmazsa olmaz çözüm yoludur. Bizler de Tezmaksan ARGE ekibi olarak, müşterilerimizin bu yoldaki ihtiyaçlarından yola çıkarak otomasyon alanında yerli üretimimiz CUBEBOX ile üretim hızınızı arttırıyoruz.CUBEBOX firma üretim ihtiyaçlarınız özelinde otomasyon ekibimiz tarafından firmanıza özel olarak da tasarlanabilmektedir. Ayrıca firmanız özelinde marka ayırt etmeksizin CNC ve Robot entegrasyon konularında danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

TEKNOLOJİK DANIŞMANLIK

Mevcut sisteminizi SAP(MII) projelerinde CNC makinelerden NC sistemden bazı işlevsel veri alımı
( parça sayısı , program numarası , alarm durumları , operasyon süresi , makine çalışma durumu vs alımı ) sağlanıp makinelerin şeffaf bir şekilde izlenip üretimde esneklik ve uyarlanabilirlik sağlanması konusunda Endüstri 4.0 geçiş sürecinde firmanız özel çözümler ve destekler sağlanmaktadır.