Klik hier om de pagina in het Nederlands te bekijken

Wil je je last mile bezorgbedrijf ontwikkelen

Doe mee aan het Delivery Partner programma!

We zoeken kleine tot middelgrote bedrijven in België die van logistiek en het veld houden. Met stabiele volumes en toegang tot Amazons technologie en logistieke ervaring is het Delivery Partner programma een unieke kans om je bedrijf voor pakketbezorging te laten groeien.

Sluit je aan bij Amazons Delivery Partner gemeenschap in een van de snelst groeiende industrieën ter wereld.

Waarom samenwerken met Amazon?

Begeleiding

Benut van + 20 jaar Amazone ervaring in de logistiek

High-end tech

Toegang tot onze apps en hulpmiddelen om het leveringsproces te vergemakkelijken

Volume

Amazon verstuurt elke dag duizenden pakjes, met de mogelijkheid om 7 dagen per week routes te rijden

Partners netwerk

Gelegenheid om toegang te krijgen tot onze onderhandelde aanbiedingen met onze partners: bestelwagens, administratie, juridisch.

Is dit programma iets voor mij?

Het runnen van een pakketbezorgingsbedrijf vereist sterke operationele en managementvaardigheden, en veel vasthoudendheid en hard werken, want je bedrijf moet in staat zijn elke dag duizenden pakjes te bezorgen. Als je het leuk vindt om een zaak op te bouwen in een snelle omgeving, is een leveringspartner worden de ideale kans voor jou.

 

" Vorig jaar, met de bloei van e-commerce, wilden we een bedrijf starten in de "last mile delivery". Met dit partnerschap hebben we binnen 4 maanden 30 bezorgers aangeworven. Op korte termijn moet de last mile delivery 20 -25% van onze activiteit uitmaken. Buiten onze commerciële overeenkomst gaf Amazon ons toegang tot bestelwagens en andere diensten, en ook tot specifieke software en middelen om te helpen bij het bezorgbeheer".

 

- Madiba Sylla, 31, co-founder van Dallas Logistique-Transport (Saint-Genis-Laval, Rhône), Frankrijk