Gå til Leaseplan.dkGet a car leasing offer

Elbiler og Journal 64

LeasePlan vil gerne i samarbejde med de øvrige sponsorer invitere dig og din elbil en tur i biffen.

Lørdag 22. september 2018 kl. 16.00 i Drive-in Bio i Lynge

Invitationen gælder for 2 personer i bilen inkl. sodavand og popcorn. Er man flere personer i bilen betales 95 kr. pr. ekstra person ved ankomst.

Filmen der vises er sidste del af Jussi Adler-Olsen krimithrillerserie om afdeling Q. “Journal 64” med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen har først premiere i biograferne 4. oktober, så du har dermed mulighed for at se den før alle andre.

Porten åbner kl. 16.00, og filmen starter kl. 20.00 – så der er masser tid til at mødes med andre elbils-entusiaster og få ny viden og inspiration på standene.

Vind en Tesla i en weekend!
Tesla vil komme forbi og fremvise både Model X og Model S. Og du har mulighed for at vinde en Tesla i en weekend.

Tilmeld dig konkurrencen allerede nu

Hyg dig med lækker mad

På pladsen kan der købes Drive in Burger, kyllingsandwich, bacon/cheeseburger, bøfsandwich, hamburgers eller franske hotdogs, kolde drikke, slik og popcorn.

Derudover tilbyder vi i samarbejde med en slagter en lækker tapasanretning og mulighed for at købe et lækkert glas vin. Ønsker man tapasanretning er det dog vigtig at bestille på forhånd.

(Tapas bliver kun lavet efter bestilling)

Anretningen består af små sandwich med laks, stænger af agurk, selleri & gulerødder, små tomater, oliven, serveres med humus & tzatziki sammen med små græske deller, chilipølser, græsk salat, lækkert brød og brie med druer, og koster 99 kr. pr. person.

Gratis reparation af stenslag

Carglass tilbyder gratis reparation af stenslag, så kører du rundt med et stenslag i forruden, kan du med fordel få det repareret, inden filmen starter.

Carglass er klar i tidsrummet 16.30-20

NB: Det vil være en fordel, hvis du har dækket stenslaget af med tape – husk at stenslaget skal være tørt, før du sætter tape på (skal stå en dag eller nat uden regn på ruden). Fugt og snavs øger risikoen for at stenslaget revner og forringer samtidig reparationsresultatet.

 


Tilmeld dig her:

Vær opmærksom på at arrangementet kun er for dig med elbil - så ingen plugin-, hybrid-, benzin- eller dieselbiler.

LeasePlan er forpligtet på at beskytte personlig information, der er indsamlet og behandlet af os. Hvis du vil vide mere om vores praksisser i forbindelse med beskyttelse af personlige oplysninger, så læs vores privatlivspolitik.

Udskriv side 

Mød sponsorerne fra kl. 16.00

Vores sponsorer står klar på pladsen til at tale med dig fra kl. 16.00.

NissanSixte-onBMWCleverCarGlasTwo Wheel CompanyTrue EnergyRenault

 

Sixt

Kommer både med en Renault Zoe og Renault Kangoo elvarevogn. De præsenterer forskellige muligheder for at leje elbil både til privat og erhverv, samt pakkeløsninger der udspringer af deres samarbejde med hhv. E.ON og Clever. På dagen er der et særligt godt tilbud på en Kangoo.

Jaguar Landrover

Stiller op med udstilling af Jaguars ultimative elektriske performance-SUV Jaguar I-PACE og der vil være mulighed for at se og prøve bilen på dagen.

400 HK – 696nm – 0-100km/t: 4,8 sek – Rækkevidde: op til 470 km

Nissan

Nissan vil fremvise den nyeste generation af LEAF, den bedst sælgende elbil i verden, samt e-NV200 EVALIA, den nye 7-sæders elbil. Begge biler er udstyret med det nye 40kWh batteri, som giver en endnu længere rækkevidde. Derudover tager de deres LEAF-to-Home enhed med, hvor de vil demonstrere Nissans innovative Vehicle-to-X teknologi. Selvfølgelig har de sørget for et ekstra godt tilbud på dagen, så det kan betale sig at kigge forbi Nissans telt.

E.ON

E.ON udlodder en hjemmeladeboks inkl. installation og ubegrænset strøm i et år. 

True Energy

Hør meget mere på standen hos True Energy, som er et elselskab, der arbejder for at fremme den grønne omstilling af Danmarks energiforbrug.

De udnytter, at el-prisen svinger henover døgnet. Med deres app oplader du automatisk din elbil de tidspunkter af døgnet, hvor el er billig og produceret klimavenligt.