Laadoplossingen voor kantoorlocaties


Transformeer het parkeerterrein van uw bedrijf tot een elektrisch laadstation.
Ons Business Future-Proof-pakket omvat:


Hardware

Laad vier elektrische voertuigen per dag.
Meer informatie

Installatie

All-inclusive installatiekosten*
Meer informatie

Toekomst

Moeiteloos verder uit te breiden**
Meer informatie

Betrouwbaarheid

Twee jaar on-site garantie en 97% uptime
Meer informatie

Inzichten

Laadpunt data via myNewMotion.com
Meer informatie

Ondersteuning

Specialisten bieden 24/7 ondersteuning
Meer informatie
Neem contact op voor advies op maat

Krijg informatie over de Business Future Proof pakket - € 2999

Krijg informatie over de Business Starter pakket - € 2499


*Op installaties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing
**Geldt alleen voor het Future-Proof-pakketBedrijven die voor NewMotion kiezen

Hardware

Onze Business-pakketten combineren een NewMotion Business Pro en een Business Lite, waardoor u bij optimaal gebruik tot vier elektrische voertuigen kunt opladen. Met onze slimme installatie kunt u eenvoudig tot 24 Business Lites toevoegen en 48 parkeerplekken voor elektrische voertuigen realiseren (alleen beschikbaar met het Future-Proof-pakket).

Installatie

Wanneer we laadpalen installeren, doen we dat slim. We verzamelen eerst alle relevante informatie over uw specifieke locatie en bevelen op basis daarvan de meest geschikte oplossing voor u aan, met de optimale opstelling voor uw laadpalen. En dat is nog niet alles. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen! (Algemene voorwaarden zijn van toepassing).

Toekomstbestendig

Dankzij ons installatieproces en de NewMotion-krachtstroomverdeler (inbegrepen in het Future-Proof-pakket) kunt u eenvoudig altijd extra oplaadpunten toevoegen aan uw infrastructuur. Ontdek hier meer over intelligente installatie.

Betrouwbaarheid

Oplaadpunten van NewMotion zitten boordevol geavanceerde hardwaretechnologie die grondig is getest op veiligheid en betrouwbaarheid. Ze zijn gebouwd om de elementen te trotseren, externe invloeden te weerstaan en te voldoen aan de strenge eisen van de internationale IEC-normen voor veiligheid, kwaliteit en consistentie. Tegelijkertijd bieden ze snelheid, gebruiksgemak en intelligentie in een elegant, aantrekkelijk en duurzaam ontwerp. Onze oplaadpunten worden bovendien ondersteund door een uitgebreide garantie. We zijn trots op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze oplaadpunten.
Meer informatie >>>

Inzichten

Van het beheer van laadpassen tot de monitoring van laadgedrag en -patronen, het NewMotion-dashboard biedt inzicht en controle. Bekijk de laadactiviteiten van elk oplaadpunt, het kWh-gebruik, de kosten en CO2-besparingen, en krijg een gedetailleerd overzicht van alle laadsessies.

24/7 ondersteuning

Onze specialisten op het gebied van elektrisch rijden zijn dag en nacht bereikbaar en ze beantwoorden graag al uw laadgerelateerde vragen. Onze accountmanagers adviseren u graag over de beste laadoplossing voor uw bedrijf.

Dynamic Load Balancing

Met dynamic load balancing wordt de beschikbare stroom van uw netaansluiting automatisch verdeeld over alle aangesloten laadpalen. Dat is ideaal wanneer u meerdere oplaadpunten gebruikt of dat in de toekomst wilt gaan doen. U kunt gasten of klanten op elk gewenst moment hun auto laten opladen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u uw netaansluiting overbelast.
Meer informatie >>>

Automatische vergoeding

Met onze diensten voor automatische facturering en vergoeding bieden wij de ultieme oplossing voor gebruiks- en factureringskwesties. Of u nu elektrisch laden wilt aanbieden aan werknemers met een eigen parkeerplek of op parkeerplekken voor bezoekers: wij zorgen ervoor dat mensen alleen betalen voor wat ze verbruikt hebben en dat u de elektriciteitskosten automatisch krijgt terugbetaald.
Meer informatie >>>

Wilt u dat uw medewerkers ook thuis kunnen laden?

Met een slim laadpunt thuis kunnen uw medewerkers de dag beginnen met een volledig opgeladen accu. NewMotion biedt slimme en veilige laadpunten die ideaal zijn voor thuis.

Neem contact op voor advies op maat

Een oplaadpunt dat klaar is voor de toekomst

Bij de installatie van laadpalen van NewMotion staat de toekomst van uw laadpaalinfrastructuur centraal. Met in realtime geautomatiseerd energiebeheer kunnen deze laadpalen niet overbelast raken en is er geen opwaardering vereist van uw netaansluiting. Met behulp van onze dienst voor Dynamic Load Balancing kunnen we ervoor zorgen dat de beschikbare capaciteit van uw netwerkverbinding optimaal wordt benut en dat alle laadpalen met elkaar communiceren. Daarnaast wordt de beschikbare laadcapaciteit voortdurend in de gaten gehouden en evenredig verdeeld tussen de laadpalen. Daardoor zijn onze laadpalen gegarandeerd klaar voor de toekomst.

toekomstbestendige laadinfrastructuur

Een oplaadpunt voor uw gasten

Ook gasten kunnen probleemloos gebruikmaken van de laadpalen van NewMotion. U kunt uw laadpalen eenvoudig toegankelijk maken voor bezoekers via ons dashboard en dit aan gebruikers kenbaar maken via onze app. Met behulp van onze functionaliteit voor gastgebruik kunt u zelfs aangepaste tarieven instellen. Zo hebt u alles onder controle.

Een oplaadpunt voor maximaal rendement

Via onze uitgebreide online portal kunt u uw laadpalen configureren voor maximaal rendement. In het gedetailleerde overzicht kunt u alle laadsessies voor elk afzonderlijk oplaadpunt bekijken en zien welke personen hun auto hebben opgeladen, hoe lang er is opgeladen en wanneer auto's volledig opgeladen zijn. Oplaadpunten blijven nooit lang inactief.

Door uw oplaadpunten op afstand te bedienen, kunt u laadsessies eenvoudig starten en stopzetten. Als elektrische auto's volledig zijn opgeladen, kunt u de laadsessies van die auto's op afstand beëindigen met slechts een paar klikken. De laadkabels kunnen dan automatisch worden ontkoppeld en de betreffende laadpalen zijn daarop meteen toegankelijk voor andere medewerkers of gasten die hun auto willen opladen.

Group Charge App: efficiënt opladen op het werk

Onze Group Charge App is de oplossing voor het grootste efficiëntieprobleem op bedrijfslaadlocaties van dit moment: elektrische auto's die volledig zijn opgeladen maar nog steeds een laadpaal bezet houden. Met onze Group Charge App kunnen medewerkers in een besloten gebruikersgroep direct met elkaar communiceren via een chatfunctie, inzicht krijgen in de status van de bedrijfslaadpalen, zien wie er aan het laden is, een melding ontvangen wanneer laadpalen beschikbaar zijn of collega's vragen hun volledig opgeladen auto te verplaatsen.