--> contact | Daikin

Dit formulier is enkel geldig voor Belgïe en Luxemburg, indien u een project hebt in Nederland of Frankrijk, gelieve uw aanvraag te doen op www.daikin.fr of www.daikin.nl

Straat & nummer

Gelieve hier alleen uw postcode te schrijven (voorbeel : 8000)

DAIKIN Europe N.V. en/of haar dochterbedrijven Daikin Belux wensen de persoonlijke informatie die u ons in bovenstaand formulier heeft verschaft (naam, e-mailadres, land) te gebruiken om u via e-mailberichten meer informatie over onze producten, diensten, campagnes, evenementen, acties en trainingen toe te sturen. Als u hiervoor toestemming geeft, geeft u dat hieronder aan. U kunt op elk gewenst moment uw toestemming voor nieuwsbrieven voor direct marketing intrekken door op de knop “Afmelden” onderaan iedere e-mail communicatie te klikken.

Ja, ik geef toestemming voor het ontvangen van e-mailberichten met info over producten, diensten, campagnes, evenementen, acties en trainingen van Daikin te blijven sturen (voor direct marketing-doeleinden).
Nee, ik geef geen toestemming voor het ontvangen van e-mailberichten met info over producten, diensten, campagnes, evenementen, acties en trainingen van Daikin.


Uw privacy is belangrijk voor Daikin. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.