office®

Background image

Till dig som har deltagit på webinar "Ta steget till det nya arbetslivet och framtidens arbetssätt”:

Specialbonus

– En timmes kostnadsfri online-training med tips och tricks i Microsoft Teams

Anmälan

Vi vill att du ska kunna utnyttja Microsoft Teams fullt ut och upptäcka vilken kraft det är att samarbeta i molnet. Som Guldpartner till Microsoft hoppas vi kunna bidra med inspiration och kunskap som förenklar och sätter guldkant på ditt arbetsliv.
Genom att vi även kommer jobba med praktiska exempel utifrån vanligt förekommande rutiner på din arbetsplats kommer du få en god inblick i MS Teams och hur du kan nyttja funktionerna i ditt arbetsliv.

Välj spår

Spår 1

Kom-igång-hjälp för dig som är på väg in i Microsoft 365 och Teams eller för dig som redan har applikationen men som känner att du inte förstår hur du ska jobba med det.

Spår 2

För dig som redan har Microsoft 365 och Teams och vill förstå och använda applikationen optimalt. Vi visar möjligheter på effektivt samarbete, möten och annat.

Hur går det till?

Efter din anmälan hör vi av oss och bokar upp en tid som passar. Du kommer sedan få en mötesinbjudan så att du kan koppla upp dig via Teams.
Du kan ta del av genomgången ensam eller tillsammans med dina arbetskamrater.

Missa inte detta!

För att ta del av specialbonusen anmäler du dig på formuläret högst upp på sidan.


Har du någon fråga kring specialbonusen innan du anmäler dig är du välkommen attt kontakta Tomas Allder på mobil 070-200 34 52 eller maila till tomas.allder@office.se


Curved arrow img