office®

INSPELAT WEBINAR

Missade du vårt kostnadsfria live-webinar

Ta steget till det nya arbetslivet och framtidens arbetssätt

- Här kan du se det i efterhand

Världen fortsätter att förändras och det gäller att hänga med i utvecklingen. Pandemin har accelererat många trender, inte minst inom digitala arbetssätt. Det här ställer nya krav på företag och organisationer. Gamla arbetssätt behöver ersättas med nya. 

Är du intresserad av att veta hur och med vilka verktyg du kan ställa om till ett digitalt arbetssätt?

Då ska du inte missa detta webinar där vi har bjudit in Henrik Byström, Affärsområdeschef Modern Work & Microsoft 365, som tittar närmare på de möjligheter som den digitala omställningen inneburit, vilka utmaningar som finns och vilka lärdomar vi bör ta till oss.

I det här kostnadsfria webinaret går vi igenom:

  • Den moderna arbetsplatsens teknik och hur man lyckas i praktiken. 
  • Konkreta exempel på hur modern teknik tillämpas i vår vardag och vilka tjänster som särskilt driver transformation och på ett säkert sätt. 
  • Trender som ligger till grund för våra förändrade arbetssätt.

Dessutom kommer alla som tittar på webinaret få ett specialerbjudande.

Fyll i formuläret så får du direkt tillgång till webinaret.

Medverkande

Christian Dybeck
Moderator

Office Sverige Göteborg.

Henrik Byström
Affärsområdeschef Modern Work & Microsoft 365.

Henrik Byström började arbeta på Microsoft år 2008. Han är affärsområdeschef för Microsoft 365 och leder Microsoft Sveriges arbete med Det Nya Arbetslivet, d.v.s. att anamma ett modernt arbetssätt, ledarskap och medarbetarfokus med hjälp av modern teknik. Henrik har över 20 års erfarenhet av att leda olika former av team samt diskutera och införa samarbets- och kommunikationslösningar hos kunder inom både privat och offentlig sektor. Han är en uppskattad talare som uppmuntrar att tänka nytt och möjliggöra arbete oavsett tid och plats – ett område som också kräver såväl en utvecklad digital arbetsplats och ett förändrat ledarskap. Henrik är också en aktiv och uppskattad bloggare på LinkedIn.