Děkujeme, že jste si stáhli demoverzi softwaru VibrationVIEW

Pokyny pro instalaci a nastavení:

KROK 1 - STAŽENÍ A INSTALACE SOFTWARU

Stáhněte si software do svého počítače a pak postupujte podle pokynů pro instalaci softwaru VibrationVIEW ve vašem počítači.

  1. Kliknutím na níže uvedený odkaz spusťte stahování.
  2. Po dokončení stahování zvolte spuštění. Software VibrationVIEW se nainstaluje.

KROK 2 - VYŽÁDÁNÍ AKTIVAČNÍHO KÓD

  1. Spusťte VibrationVIEW.
  2. Přejděte do nabídky Help a z rozbalovací nabídky zvolte „Activate Demonstration Mode“ (aktivovat demonstrační režim),viz obrázek.
  3. Klikněte na „Get Activation Code“ (získat aktivační kód). Zobrazí se formulář, který vyplníte. Viz obrázek. Vyplňte všechna pole a klikněte na „Submit Request Form“ (odeslat požadavkový formulář). Viz obrázek.
  4. Pokud jste v tuto chvíli připojeni k internetu, váš aktivační kód by měl být vložen automaticky a vy můžete přejít dále ke kroku 4. Pokud nejste připojeni k internetu, pokračujte krokem 3.

KROK 3 - ZADÁNÍ AKTIVAČNÍHO KÓDU

  1. Otevřete e-mail, který jste obdrželi od společnosti Vibration Research a který obsahuje váš aktivační kód.
  2. Zkopírujte celou zprávu do schránky. Viz obrázek.
  3. Vraťte se do softwaru VibrationVIEW.
  4. Přejděte do nabídky Help a zvolte „Activate Demonstration Mode“ (aktivovat demonstrační režim). Zobrazí se výše uvedený dialog
  5. Klikněte na „Paste code from clipboard“ (vložit kód ze schránky). Do pole Activation Code (aktivační kód) bude vložen aktivační kód. Viz obrázek
  6. Klikněte na OK. Demonstrační režim bude aktivován.

KROK 4 - KONFIGURACE HARDWARU

  1. Pro zobrazení okna simulace VR9500 IO přejděte do nabídky „Configuration“ a zvolte „Hardware“. Zobrazí se dialogové okno.
  2. V rozbalovací nabídce Network Card Address (adresa síťové karty) zvolte „Demonstration Mode“ (demonstrační režim) a klikněte na OK. Nyní je software VibrationVIEW nastaven do demonstračního režimu. Nyní můžete provádět zkoušky, vytvářet zprávy a poznávat to nejlepší z kontroly vibrací.

Watch the software installation & getting started video