Demoverze VibrationVIEW

Výhody demoverze softwaru:

  • Simulace zkoušek vibrací sinusového, náhodného a rázového průběhu a zkoušek replikace provozních dat pomocí integrovaných rezonancí
  • Vyzkoušejte pokročilé funkce, například Kurtosion®, Sine-on-Random (sinusové vibrace na náhodné vibraci) a Transient Capture (zachycení přechodných vibrací)
  • Automatické vytváření a tisk zpráv o simulovaných zkouškách
  • Dimenzování vibrační stolice k určení, zda může provádět specifickou vibrační nebo rázovou zkoušku
  • Kalkulátor převodu jednotek
  • Porovnání verzí softwaru VibrationVIEW
  • Obecné školení o vibracích pro inženýry a techniky
  • Propojení VibrationVIEW Syllabus pro profesory s vysokoškolskými studenty

 

Stažení softwaru společnosti pro výzkum vibrací z této webové stránky znamená, 
že souhlasíte s následujícími podmínkami.

Vývoz a zpětný vývoz softwarových produktů společnosti pro výzkum vibrací se řídí Pravidly pro správu vývozu USA a tento software nesmí být vyvážen nebo reexportován bez předchozího souhlasu firmy pro výzkum vibrací.

Stažením nebo používáním softwarového produktu společnosti pro výzkum vibrací dokazujete, že nejste občanem Kuby, Íránu, Iráku, Libye, Severní Koreje, Súdánu, Sýrie nebo kterékoli země USA s embargou a nejste zahrnuty do seznamu odmítnutého seznamu entit nebo zvláštních Národní seznam. Budete dále souhlasit s tím, že nebudete vyvážet nebo reexportovat software o vibrační výzkumné společnosti žádné osobě na území Kuby, Íránu, Iráku, Libye, Severní Koreje, Súdánu, Sýrie nebo jakéhokoli amerického embarga. Kromě toho nebudete distribuovat software společnosti pro výzkum vibrací žádné osobě uvedenou na seznamu, která odmítne seznam, seznam subjektů nebo zvláštní národní seznam.

Stáhněte si demoverzi: Software VibrationVIEW zdarma

Získejte demoverzi ještě dnes!

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s našimi
zásadami ochrany osobních údajů. Čas od času můžete
přijímat propagační e-maily. Můžete se kdykoli odhlásit.

 

Provádějte simulace vibračních zkoušek pomocí naší bezplatné demoverze softwaru VibrationVIEW. Tato zkušební verze interaktivního neomezeného softwaru zahrnuje nejvhodnější softwarové funkce a používá k simulacím vibračního systému v uzavřené smyčce reproduktory vašeho počítače.